Imunitatea Copilului

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre


Sistemul imunitar al copiilor este imatur și se dezvoltă treptat până în jurul vârstei de 11-12 ani, ca și organismul acestora, sistemul imunitar este în creștere.
Copiii au nevoie de suport imunitar fiind mai sensibili și mai expuși diverselor agresiuni.  

Este cunoscut că, în medie, copii trec prin 7 - 8 episoade de răceală pe an, o medie dublă față de adulți, datorită imaturității și ineficienței sistemului imun.
 

Ovoimuno vă oferă soluția completă și naturală pentru a susține imunitatea și sănătatea copilului dumneavoastră.
Ingredientele bioactive din Ovoimuno oferă protecție și bunăstare în fața răcelilor, gripei și virozelor!


✅ Suplimentele Ovoimuno sunt sub formă de pulberi orodispersabile ușor de administrat începând cu vârsta de 12 luni, obținute din ingrediente naturale, foarte bine acceptate de copii.
✅ Rezultatele înregistrate în peste 5 ani de activitate ne demonstrează că utilizarea Ovoimuno la copii este eficientă în echilibrarea imunității cu efect creșterea rezistenței la îmbolnăvire, nu se mai îmbolnăvește sau episoade mai rare și mai ușoare de boală. Acest fapt duce inclusiv reducerea consumului de medicamente, în special antibiotice.
✅ Din punct de vedere nutritiv Ovoimuno aduce un aport de nutrienți complet necesar dezvoltării armonioase a copiilor, fiind foarte util copiilor subdezvoltați, cu tulburări de asimilare și de apetit.
✅ Cura de imunizare de două luni oferă o protecție de încă două luni de la terminarea administrării, tradusă prin creșterea rezistenței la îmbolnăviri.
✅ Pentru imunizarea generală Ovoimuno s-a dovedit eficient în sezonul rece.
✅ Acest lucru nu îl spunem noi ci miile de clienți care au fost mulțumiți de eficiența produselor noastre.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!