Alergiile și intoleranțele alimentare la copii

Alergiile și intoleranțele alimentare la copii

Numărul persoanelor care dezvoltă alergii a crescut alarmant în ultimii ani, iar cei mai afectați sunt copiii. La copiii mici predomină alergiile de tip alimentar pentru ca apoi, după prima decadă de viață să predomine alergiile de tip respirator.

Alergiile și intoleranțele alimentare sunt două entități medicale cu simptome asemănătoare, dar cauze diferite.

Alergiile alimentare apar când sistemul imunitar dezvoltă o reacție anormală la proteinele din alimente, rezultând creșterea anticorpilor alergici numiți IgE. Deci, o reacție exagerată a sistemului imunitar. Pot fi alergii alimentare cu reacție imediată sau cu efect întarziat. În cazul acestora din urmă, simptomele apărând după ore sau zile de la consumarea alimentului respectiv.

Intoleranța alimentară este consecința unei reacții chimice, fiind cauzată de alimente bogate în histamina: brânzeturi fermentate, pește, alimente care conțîn – tiramina (ciocolata, carnea roșie, bananele, tomatele, strugurii). De asemenea, o intoleranță alimentară înseamnă că organismului nu poate digera corect un aliment. Intoleranțele alimentare pot apărea din mai multe motive, cele mai frecvente fiind lipsa anumitor enzime digestive sau dezvoltatea unei anumite sensibilități că urmare a supraconsumului unui aliment.

Deci, avem de a face cu o problemă digestivă.

Simptomele intoleranțelor alimentare sunt mai puțin severe și au o durată mai scurtă comparativ cu cele din alergiile alimentare.

În ambele situații avem însă de a face cu digestia și imunitatea, cauzele acestor probleme fiind oarecum comune.

Ce este de făcut? Există o soluție alternativă și naturală!

OVOIMUNO sunt suplimente nutritive naturale cu imunoglobuline Y bioactive, care au efect imunomodulator și care realizează echilibrarea funcției imunitare. Acestea acționează la nivelul intestinului subțire în mod natural și reglează activitatea ganglionilor limfatici atașați (GALT), care reprezintă 70-80% din sistemul imunitar.

Prin administrarea de OVOIMUNO  au fost obținute rezultate în diferite cazuri de alergii și intoleranțe la copii.

În continuare vă expunem două situații în care OvoIMUNOhelp Junior a ajutat la eliminarea alergiilor și a intoleranțelor la copii:

Fetiță 4 ani - caz de reflux gastric și intoleranță la anumite alimente - administrare  OvoIMUNOhelp Junior timp de 2 luni

De curând am primit feedback pentru caz de reflux gastric și intoleranță la anumite alimente la o fetiță de 4 ani. Din păcate foarte frecvent întâlnim asemenea situații și statisticile spun că peste 20%, chiar 40% din populație suferă de probleme cauzate de intoleranțele alimentare.

 ❗Pentru problema refluxului gastric și intoleranța alimentară a încercat multe produse probiotice, alte medicamente, dar fără rezultate.

 ❗Refluxul se accentua la consumul de produse lactate.

 ❗A făcut testările, panelul la alergii alimentare, nu a ieșit nimic pozitiv.

 ❗Manifestările erau cu scaun verde cu mucus, reflux nocturn cu treziri repetate și sughiț.

 ✅ După 2 luni cu OvoIMUNOhelp Junior scaunul a început să aibă culoare normală, fără mucus și episoadele de reflux s-au rărit considerabil. 

 ✅ Cazul este monitorizat în continuare și revenim cu noi informații.

Fetiță 2 ani și 10 luni - caz APLV (alergie la proteinele din laptele de vaca)- administrare  OvoIMUNOsupport Junior timp de 6 luni

În acest caz curele de 2 luni s-au realizat alternativ cu pauze de 2 luni. Feedback primit din partea mămicii:

"Am o fetiță, 2 ani și 10 luni, APLV diagnosticat de la 3 luni. În urmă cu aproape un an am început o cură cu imunoglobuline de pasăre (pentru creșterea imunității și reglarea florei intestinale). Recunosc că nu am avut mare încredere în reușită acestuia, dar după prima cura a început să accepte produsele care puteau conține urme de lapte, iar acum, după cea de-a treia cură bea lapte cu paharul."

Concluzia

Prin administrarea OVOIMUNO beneficiile obținute sunt multiple, fiind un produs natural, sigur, ușor de administrat, cu gust plăcut – copii îl cer singuri, îl administrează singuri – datorită formei de prezentare că și pulbere orodispersabilă cu gust dulce, aromatizat cu vanilie Bourbon .

Imunoglobulinele Y din compoziția OVOIMUNO au acțiune prebiotică și probiotică, imunomodulatorie eficientă, dovedită de numeroasele rezultate clinice și de laborator obținute în situații de tulburări digestive, pornind de la cele de disbioză și tranzit până la cele infecțioase, inflamatorii, ulcerative, autoimune ș.a.

OvoIMUNOhelp Junior poate fi administrat începând cu vârsta de 12 luni sau chiar mai devreme , după diversificarea alimentației și excluderea alergiei la ou.

OvoIMUNOsupport Junior poate fi administrat copiilor începând cu vârsta de 24 de luni.

⭐⭐⭐⭐⭐

Pentru cazurile de alergii și intoleranțe alimentare imunoglobulinele Y din Ovoimuno pot fi soluția!

⭐⭐⭐⭐⭐
 

 

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!