Alergiile și Ovoimuno

Alergiile și Ovoimuno

Alergiile sunt reacții exagerate ale organismului, ca urmare a intrării în contact cu anumite substanțe din mediul înconjurător - alergeni - care ajung în organism prin inhalare, ingerare sau prin contactul cu pielea. Alergiile nu doar că produc stări fizice neplăcute, dar, uneori, cum este cazul șocului anafilactic, ele îți pot pune în pericol viața.

Ce se întâmplă?

Sistemul imunitar al persoanelor predispuse la alergii tratează aceste substanțe ca fiind străine, astfel că acționează împotriva lor și declanșează un răspuns imun exagerat. Cei mai frecvenți alergeni sunt polenul, acarienii de praf și sporii mucegaiului, alimentele, animalele, anumite metale si medicamente/substante chimice.

În ceea ce privește factorii de risc, există o probabilitate mai mare de declanșare a unei alergii în cazul celor care:

     suferă de astm;

    au în familie persoane care suferă de astm sau alergii;

     au vârste fragede, cum este cazul copiilor.

Care sunt simptomele alergiilor?

Alergiile se pot manifesta la nivelul diferitelor organe și sisteme, în funcție de cauzele care au dus la producerea lor și de zona care a intrat în contact cu alergenul. 

Simptomele locale apar, de obicei, în zona unde alergenul a intrat în contact cu organismul.

La nivelul membranelor mucoase ale tractului respirator, cele mai frecvente simptome ale alergiilor sunt:

     strănut;

     nas înfundat;

     mâncărimi ale nasului;

     dificultăți în respirație.

Manifestările alergiilor la baza pielii pot include:

    ❗ erupții cutanate (urticarii);

    apariția de prurit (mâncărime);

    iritații.

 

Care sunt cele mai frecvente manifestări ale alergiilor?

Cel mai adesea, alergiile se manifestă sub formă de rinită alergică, dermatită atopică sau astm alergic.

Cum tratezi alergiile?

Alergiile nu se vindecă, dar pot fi prevenite, iar simptomele acestora se ameliorează prin administrarea de medicamente, dar doar la recomandarea medicului specialist. Substanțele active cel mai des folosite cu acest scop sunt antihistaminicele și cortizolul.

Ce putem face diferit?

Ovoimuno prin acțiunea de imunomodulare a Imunoglobulinelor Y poateinfluența răspunsul imun astfel încât reacția la alergen sa fie atenuată sau chiar anihilată, prin efectul de echilibrare a imunității.

 

Prin administrararea Ovoimuno s-au înregistrat numeroase rezultate în cazuri de astm bronșic, inclusiv la copii, alergii la păr de animale, polen, acarieni, mucegai s.a.

Studiu de caz: copil în vârstă de 8 ani

Copil 8 ani diagnosticat cu astm bronșic de la vârsta de 5 ani, cu complicații respiratorii, lunar necesita asistență medicală , spitalizare, medicamentație specifică, aerosoli, inclusiv   antibiotice.

Puseele asmatiforme și accesele de tuse nu mai puteau fi controlate medicamentos. 

A urmat patru cure de OVOIMUNOSUPPORT JUNIOR, de câte 8 săptămâni fiecare. Prima dată a administrat  în toamna anului 2019.

Rezultatul: În iarna anului 2019 nu a mai avut probleme respiratorii, crizele asmatiforme au dispărut. Era primul din clasă care răcea și după OVOIMUNO  este singurul  copil din clasa sănătos, toți în jurul lui fiind bolnavi. Ultimul control medical recent efectuat, inclusiv analizele de laborator,  ne arată o stare bună de sănătate. Cu ajutorul OVOIMUNOSUPPORT JUNIOR am reușit să controlăm și să eliminăm o problemă de sănătate recurentă, persistentă de 3 ani de zile, care în timp ar fi provocat multă suferință și ar fi condus cu siguranță la alte complicații la vîrsta adolescenței și maturității.

Prin administrarea OVOIMUNO se obține o imunizare pasivă, nespecifică, generală prin care organismul reușește să se protejeze sau să lupte cu bolile și cu alergiile.

Curele de imunizare se realizează pe parcursul a 8 săptămâni de administrare:

  • preventiv când avemau o stare relativ bună de sănătate și știm că urmează să ne confruntăm cu diverși factori stresori.
  • complementar sau alternativ pentru a ajuta la recuperarea stării de sănătate. OVOIMUNO poate fi administrat singur sau alături de alte suplimente sau medicamente.

✅ Cura de imunizare de două luni  oferă o protecție de încă două luni de la terminarea administrării, tradusă prin cresterea rezistenței la îmbolnăviri.

✅ Suplimentele sunt sub formă de pulberi orodispersabile ușor de administrat începând cu vîrsta de 12 luni, obținute din ingrediente naturale. Acestea sunt foarte bine acceptate de copii.

✅ Rezultatele înregistrate în mai bine de 3 ani de activitate ne demonstrează că utilizarea Ovoimuno este eficientă în echilibrarea imunității cu efect creșterea rezistenței la îmbolnăvire, nu ne mai îmbolnăvim sau episoadele sunt mai rare și mai ușoare de boală. Acest fapt duce inclusiv reducerea consumului de medicamente, în special antibiotice.

✅ Din punct de vedere nutritiv Ovoimuno aduce un aport de nutrienți complet necesar dezvoltării armonioase a copiilor, fiind foarte util copiilor subdezvoltați, cu tulburări de asimilare și de apetit.

✅ Pentru imunizarea generală Ovoimuno s-a dovedit eficient. Acest lucru nu îl spunem noi ci miile de clienți care au fost mulțumiți de eficiența produselor noastre.

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Pentru mai multe detalii puteți vedea rezultatele studiilor de caz obținute în urma administrării Ovoimuno:

 

De asemenea detalii suplimentare despre Ovoimuno puteți afla și de pe canalul nostru de Youtube:

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!