Studiu de caz: Cancer colon

Cancerul de colon și cancerul colorectal (care combină cancerul de colon și cancerul de rect) sunt afecțiuni maligne ce apar la nivelul intestinului gros, ultimul segment al tubului digestiv. Aceste afecțiuni debutează la nivelul rectului (partea finală a tubului digestiv) sau la nivelul colonului (intestin gros).

În cazul de față a fost administrat OvoImunoSupport Senior unei paciente în vârstă de 67 ani, diagnosticată, în august 2017, cu cancer de colon cu metastaze hepatice și pulmonare.

Produsele OVOIMUNO au capacitatea de a echilibra sistemul imunitar prin procesul de imunomodulare. Organismul este ajutat să rezolve probleme de sănătate indiferent de localizare.

În luna septembrie 2017, pacienta a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul colonului, necesar stoma, urmat de tratament citostatic. După operație, speranța de viață estimată a fost de 3-6 luni de zile.

La începutul lunii decembrie, pacienta a fost internată de urgență pentru o perioadă de 30 de zile, prezentând următoarele manifestări: stare de leșin, vertij, dureri în tot corpul, probleme digestive, lipsă apetit și energie.

Starea de rău a persistat până la începutul lunii ianuarie 2018, moment în care a început administrarea cu   OvoImunoSupport Senior .

După primele 10 zile de administrare, s-a remarcat schimbarea stării generale de sănătate a pacientei, astfel:

  • reducerea durerilor
  • îmbunătățirea calității somnului
  • creșterea apetitul și a tonusului
  • ameliorarea problemelor digestive
  • îmbunătățirea stării de spirit

Concomitent cu tratamentul citostatic s-a administrat  OvoImunoSupport Senior 6 g/zi. De asemenea s-a continuat cura de imunizare, până în prezent, pentru intervale de 2 luni cu pauze de 2 săptămâni.

Rezultate medicale:

  • factorul de creștere tumoral CEA a scăzut de la o valoare de 70, măsurată la diagnosticare, la o valoare de 8,5 (test realizat la 05.04.2018)
  • scanările CT au indicat faptul că metastazele existente și-au păstrat aceleași dimensiuni, fără apariția altora în perioada 27.04 - 30.10.2018
  • în context oncologic, scintigrafia osoasă completă efectuată la data de 13.06.2018, nu a evidențiat prezența unor leziuni osoase la nivelul întregului schelet
  • administrarea produsului OvoImunoSupport Senior , a condus la îmbunătățirea stării generale de sănătate a pacientei, dar și la diminuarea efetelor adverse ale citostaticului administrat, prezente înainte de cura de imunizare
  • de asemenea, nu s-au înregistrat alte îmbolnăviri, răceli sau viroze sezoniere.

Concluzia:

Produsele OVOIMUNO pot fi administrate în cazurile oncologice, împreună cu tratamentul alopat sau împreună cu alte terapii complementare.

OVOIMUNO ajută organismul să lupte împotriva bolii oncologice, prin imunoglobulinele care asigură suportul imunitar, cât și prin nutrienții care hrănesc corpul slăbit în timpul tratamentului citostatic. În plus, pacientul reusește să ducă o viață aproape de normalitate.

Produsele au fost administrate și în alte tipuri de neoplasm: de sân, de prostată, de col uterin, leucemie, melanom, polipi gastrici, testicular, ovarian, sindrom Hodking și non-Hodking ș.a.. Și în aceste situații, efectele benefice au fost similare.

 

Este recomandat ca produsele OVOIMUNO să fie administrate post neoplasm, deoarece adesea organismul rămâne foarte afectat din punct de vedere imunitar - ajungem la cazuri de imunodepresie din cauza tratamentelor citostatice și radioterapice aplicate.

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!