Studiu de caz: Keratoză actinică

Studiu de caz: Keratoză actinică

Keratoza actinică este o afecțiune precanceroasă care apare pe pielea expusă la soare sub forma unor proeminențe rugoase de culoare roz sau brun-roțiatică. Este mai frecventă la persoanele cu tenul deschis, comparativ cu cele cu tenul închis. Afecțiunea poate provoca disconfort și mâncărime, dar cel mai mare pericol îl reprezintă faptul ca este un precursor al carcinomului cu celule scuamoase. Există metode de tratament: crioterapia, creme și geluri cu citostatic, laser, peeling chimic, extirparea chirurgicală .

Produsele OVOIMUNO au capacitatea de a echilibra sistemul imunitar prin procesul de imunomodulare. Organismul este ajutat să rezolve probleme de sănătate  indiferent de localizare.

În cazul de față, a fost administrat OvoImunoHelp Fight Stress timp de 2 luni de zile, aceasta fiind cura recomandată pentru imunizare a unei persoane de 50 ani. Aceasta prezenta o formațiune de formă ovală, localizată pe umărul drept, de aproximativ 1cm, de culoare roz lucioasă, intens irigată bazal. 

Pe parcursul administrării a fost folosit următorul grafic pentru relizarea imunomodulării: 

  - 3g/zi - prima săptămână;

  - 6g/zi - a doua săptămână;

  - 9g/zi - a treia săptămână;

  - 12g/zi - săptămânile 4-8. 

De-a lungul celor opt săptămâni de tratament formațiunea a început să se matifieze și au apărut pe suprafață puncte de necroză. Aceasta s-a redus treptat, începând după primele 20 de zile iar produsul a continuat să acționeze încă o lună după sistarea administrării. Formațiunea a fost eliminată complet în aproximativ 90 de zile de la începerea administrării în mod natural. 

Acest aspect demonstrează că, deși administrarea Ovoimuno a fost sistată după două luni, imunoglobulinele IgY au acționat în continuare pentru încă cel puțin 30 de zile.

 

 

 

 

Cazul a fost sub observația medicului specialist dermatolog și a fost prezentat în cadrul Congresului Național RO-INMED  2019 organizat de Institutul Național de Medicină Complementară și Alternativă din Romania.
 
Rezultatul obținut este permanent, nu au mai apărut alte keratoze deși pacienta se expune la soare fără restricții.

Alte rezultate din sfera afecțiunilor dermatologice: au fost cazuri de cicatrice cheloid chiar și cu supurare, acnee, dermatite seboreice, micoze, lipoame/chisturi grăsoase, estomparea vergeturilor și hiperpigmentărilor. În general, s-a observat regenerarea pielii, acesta capătând un aspect hidratat și întinerit. De asemenea au fost observații privind facilitarea cicatrizării după intervenții chirurgicale care poate preveni infecțiile. Din acest motiv este recomandat OVOIMUNO pre- și postoperator.      

 

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!