Studiu de caz: Leucopenie

Studiu de caz: Leucopenie

Leucopenia este termenul medical pentru nivelurile scăzute de celule albe din sânge. Aceste celule sunt cunoscute sub numele de leucocite, prin urmare, termenul leucopenie reprezintă o reducere anormală a acestora. La cealaltă extremă, un nivel ridicat al numărului de leucocite este cunoscut ca leucocitoză. 

După cum bine știm cu toții, celulele albe reprezintă mecanismul principal de apărare a organismului împotriva infecțiilor, astfel leucopenia crește riscul de infecție al persoanelor.

Leucopenia este diagnosticată cu un test de sânge denumit hemoleucogramă. Unii oameni pot avea un nivel ușor mai scăzut de celule albe din sânge decât în mod normal, fără a avea probleme de sănătate asociate. Un număr sănătos de celule albe din sânge este cuprins între 4.000 și 10.000 de celule albe/microlitru. O persoană cu leucopenie poate avea mai puțin de 4.000 de celule albe/microlitru.

Produsele OVOIMUNO au capacitatea de a echilibra sistemul imunitar prin procesul de imunomodulare. Organismul este ajutat să rezolve probleme de sănătate indiferent de localizare.
 
În cazul de față, a fost administrat OvoImunoSupport Senior unei paciente în vârstă de 69 de ani, cu leucopenie și hepatită virală cronică B. De mai bine de 10 ani aceasta prezenta imunitate scăzută, având un număr de 2.800 leucocite, frecvente îmbolnăviri, răceli, constipație cronică, stare de oboseală, lipsă tonus și energie. 
 
În august 2018, a început cura de imunizare standard, de două luni, prin administrarea produsului OvoImunoSupport Senior, după următorul grafic: 
  - 3g/zi - prima săptămână;
  - 6g/zi - a doua săptămână;
  - 9g/zi - a treia săptămână;
  - 12g/zi - săptămânile 4-8. 
 
Primele reacții au fost înregistrate în ceea ce privește reglarea digestiei (constipație cronică).
 
În sezonul rece 2018-2019, pacienta nu a mai avut probleme cu răcelile și  virozele respiratorii, fiind predispusă frecvent la astfel de îmbolnăviri, după cum afirmă și fiica acesteia: „Iarna, mama răcește doar dacă iese până la poartă”.
 
Astfel, s-a observat creșterea rezistenței la îmbolnăviri după prima cură de două luni cu OVOIMUNO. 
 
După efectuarea testelor clinice, s-a observat creșterea numărului de leucocite la 4.000, după a doua cură cu OVOIMUNO. Acest lucru se poate observa și în imaginile de mai jos.
 
 
 
Un efect surpriză al administrării suplimentului OvoImunoSupport Senior, îl reprezintă micșorarea treptată a unei formațiuni cutanate, de aproximativ 1 cm, localizată dorsal torace, pe coloana vertebrală, având o formă sferică, ce crea disconfort accentuat la atingere, la cald, la frig și chiar la transpirație.
 
La examenul de specialitate, după ce formațiunea a regresat, medicul dermatolog a indicat ca diagnostic posibil, keratoza actinică sau carcinom bazal. Formațiunea nu a fost extirpată pentru examen diferențial histopatologic.
 
În prezent, pacienta administrează cure de imunizare toamna și iarna (septembrie – octombrie și ianuarie – februarie).
 
Păstrăm în continuare legătura și provocarea  acestei ierni a fost apariția cazurilor de Covid-19 în familie, pacienta noastră fiind contact direct cu membrii din familie, fără a fi testată pozitiv și fără a prezenta semne de boală.
 
Prin administrarea orală a unui singur produs natural am reușit să remediem 4 probleme persistente, cronice cu localizări diferite: digestive, cutanate, sistem imunitar și tonus/energie.
 
Cu ajutorul suplimentului OvoImunoSupport Senior, reușim să echilibrăm imunitatea chiar și în cazul persoanelor în vârstă, efect demonstrat clinic, dar și de testele de laborator.
 
 
 
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!