Ovoimuno și infecțiile bacteriene

Ovoimuno și infecțiile bacteriene

Bacteriile sunt organisme microscopice, unicelulare, care traiesc aproape peste tot. Unele sunt in aer, in timp ce altele traiesc in apa sau sol. Bacteriile traiesc pe si in interiorul plantelor, animalelor si oamenilor.

Cuvantul „bacterii” are o conotatie negativa, dar bacteriile indeplinesc de fapt multe functii vitale pentru organisme si in mediu. De exemplu, plantele au nevoie de bacterii in sol pentru a creste. Marea majoritate a bacteriilor sunt inofensive pentru oameni si unele tulpini sunt chiar benefice. In tractul gastrointestinal uman, bacteriile bune ajuta la digestie si produc vitamine. De asemenea, ajuta la imunitate, protejand corpul de bacteriile rele si alti agenti patogeni daunatori. Cand se iau in considerare toate tulpinile de bacterii care exista, relativ putine sunt capabile sa imbolnaveasca oamenii. Cand se intampla acest lucru, bacteriile pot infecta orice zona a corpului. 

Pneumonia, meningita si intoxicatiile alimentare sunt doar cateva dntre bolile care pot fi cauzate de infectii bacteriene. Din păcate studiile arată că aproximativ 1 din 10 dintre persoanele internate într-un spital contractează infecții bacteriene.

Cauzele infectiei bacteriene

Infectiile bacteriene sunt cauzate de transmiterea bacteriilor. Puteti fi expus la bacterii de la alte persoane, prin mediul inconjurator sau in urma consumul de alimente sau apa contaminata.

Oricine se poate imbolnavi atunci cand este expus la bacterii, dar daca ai un sistem imunitar slab sau daca iei medicamente imunosupresoare aceste lucruri te pot face mai susceptibil sa dezvolti o infectie bacteriana severa - chiar si de la bacteriile care sunt prezente in mod normal in corpul tau.

Tipuri de infectii bacteriene

Severitatea infectiilor bacteriene depinde in mare masura de tipul de bacterii implicate. Infectiile bacteriene pot varia de la boli minore, cum ar fi streptococul si infectiile urechii, pana la conditii care pun viata in pericol, cum ar fi meningita si encefalita.
Unele dintre cele mai frecvente infectii bacteriene includ:

Salmonella este un tip de infectie adesea descris ca otravire alimentara. Provoaca tulburari severe de stomac, diaree si varsaturi. Salmonella este cauzata de bacteria cu acelasi nume care se gaseste in tractul intestinal al oamenilor si al altor animale, iar cea mai recunoscuta metoda de infectie este prin consumul de carne preparata necorespunzator de la un animal infectat, cum ar fi o gaina.

Escherichia coli (E. coli) provoaca probleme gastrointestinale. Infectia trece de obicei singura, dar poate fi severa sau chiar fatala. Bacteria E. Coli este raspandita in mod obisnuit prin alimente contaminate, inclusiv legume nepreparate corect.

Tuberculoza este o boala extrem de contagioasa cauzata de bacteriile Mycobacterium tuberculosis. Cel mai frecvent provoaca o infectie pulmonara si rareori afecteaza creierul.

Staphylococcus aureus rezistent la meticilina este o bacterie rezistenta la antibiotice care poate fi fatala, in special la persoanele care au un sistem imunitar compromis.

Clostridium difficile (C. diff) este o bacterie care se gaseste in mod normal in intestin. Poate provoca boli gastrointestinale.

Pneumonia bacteriana este o infectie pulmonara care poate fi cauzata de o serie de bacterii diferite, inclusiv Streptococcus pneumoniae, Klebsiella pneumoniae, Pseudomonas aeruginosa si altele. Aceste infectii sunt raspandite in mod obisnuit prin particulele de aer de la tuse sau stranut.

Vaginoza bacteriana este o infectie a vaginului care poate provoca mancarime, descarcare si urinare dureroasa. Este cauzata de un dezechilibru in flora bacteriana normala a vaginului.

Heliobacter pylori (H. pylori) este un tip de bacterie asociata cu ulcere gastrice si gastrita cronica. Mediul sistemului gastrointestinal se poate modifica datorita refluxului, aciditatii si fumatului, care predispun la aceasta infectie bacteriana.

Gonoreea este o infectie cu transmitere sexuala cauzata de bacteriile Neisseria gonorrhoeae.

Organismele bacteriene tind sa vizeze anumite zone ale corpului. Este rar ca sifilisul, care este o infectie cu transmitere sexuala, sa afecteze stomacul sau plamanii. Si Haemophilus Influenzae de tip B (Hib) provoaca infectii ale urechii, gatului si plamanilor, dar nu dauneaza pielii sau vezicii urinare.

Tratament 

Tratamentele pentru aceste infecții sunt prescrise de medic în funcție de tipul infecției. În cele majoritatea cazurilor medicul va recomanda cel mai probabil antibiotice și repaus la pat.
Din păcate în ultimii ani bacteriile au ajuns să devină rezistente la mai multe tipuri de antibiotice, și astfel apar dificultăți în a trata infecția.

Ce este de făcut? Există o soluție alternativă și naturală!

OVOIMUNO sunt suplimente nutritive naturale cu imunoglobuline Y bioactive, care ajută la neutralizarea bacteriilor care provoacă infecțiile și care realizează echilibrarea funcției imunitare. Acestea acționează la nivelul intestinului subțire în mod natural și reglează activitatea ganglionilor limfatici atașați (GALT), care reprezintă 70-80% din sistemul imunitar. Acestea pot fi folosite pe lângă medicația alopată pentru eliminarea infecțiilor și pentru susținerea sistemului imunitar.

OVOIMUNO are efect:
✅  antimicrobian (distruge bacteriilor)
✅  antiinflamator(reduce inflamația)
✅  imunomodulator (echilibrează sistemul imunitar)
 
Prin administrarea de OVOIMUNO  au fost tratate cazuri de infecții cu Staphylococcus aureus (S. aureus), Escherichia coli (E. coli), Enterococi, Pseudomonas aeruginosa (P. aeruginosa) etc.

STUDIU DE CAZ - pneumonie cronică (4 luni) cauzată ACINETOBACTER BAUMANNII - Pacientă de 29 de ani - administrare OvoIMUNOhelp Fight Stress timp de 3 luni
Documentat și monitorizat de Dr. NATALIA LITVINOVA

"În momentul în care am cunoscut-o, își termina a patra cură cu Meriponem IV (înainte a administrat Augmentin, Cipro și Clacid). CRP ei a fost de 47 și LEY -40 000, EGA — 34, întreaga formulă de leucocitară fost deplasată către valorile minime. Lactatul din sânge a fost de 9 mmol/l. Era în suport respirator cu Dexametazonă 8 mg, Theoffilin 200 mg și oxigen (concentrator de oxigen pe mască), deoarece SPO2 era de 90% în aer. A fost internată de 3 ori la spital și tot nu și-a revenit, și-a făcut test de sensibilitate la antibiotice și a fost rezistentă la toate. Având în vedere că este o afecțiune septică, am rugat-o să continue terapia principală și am adăugat și Metronidazol 1 gr IV timp de 5 zile și apoi un antifungic sistemic precum Fluconazol 200 mg o dată pe zi timp de 7 zile și apoi 1 capsulă o dată pe săptămână pentru 4 săptămâni, dar și OvoIMUNOhelp Fight Stress pentru adulți 12 gr la fiecare 6 ore pentru următoarea lună. Principala ei problemă era febra constantă peste 39 și oboseală severă cu detresă respiratorie. I-am oferit OvoIMUNOhelp Fight Stress gândindu-mă la acel moment că acesta va reduce oboseala și va îmbunătăți starea generală. Dar apoi am aflat că de fapt i-am dat terapie țintită, deoarece imunoglubulinele IgY are rol protector și preventiv în această infecție. Exista un studiu legat de acest subiect https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30353977"

După 1 săptămână de OVOIMUNO s-a simțit mult mai bine, temperatura a ajuns la normal, SPO2 a ajuns la 94% la aer și a putut face unele sarcini de rutină.
După 2 săptămâni CRP ei a scăzut la 21, LEY — 17000 și EGA — 12, 
După 3 săptămâni de administrare OVOIMUNO pacienta și-a revenit complet
✅ A continuat terapia cu antifungice  și OVOIMUNO pentru următoarele 3 luni și a fost evaluată de pneumolog și examenul radiologic nu a evidențiat nici o leziune pulmonară terminală.
 
Concluzia: OvoIMUNOhelp Fight Stress administrat lângă medicația alopată a ajutat la eliminarea unei infecții cronice, persitente de 4 luni de zile, fără răspuns la medicația folosită, devenită rezistentă la antibiotice.

✅  Rezultatul a fost eliminarea infecției și recuperarea completă, fără sechele pulmonare. acest lucru a fost confirmat de medicul pneumolog și examenul radiologic.

Ovoimuno prin conținutul de factori imunomodulatori, imunoglobuline Y, lizozim și toți factorii biologici activi realizează echilibrarea funcției imunitare și astfel ajută la eliminarea infecțiilor bacteriene din corp.

⭐⭐⭐⭐⭐

Mai jos puteți vedea rezultatele altor studii de caz obținute în urma administrării OVOIMUNO:

Detalii suplimentare despre OVOIMUNO puteți afla și de pe canalul nostru de Youtube:

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!