Studiu de caz: PEMFIGUS VULGAR BUCAL

Studiu de caz: PEMFIGUS VULGAR BUCAL

Într-un  mesaj primit în ultima perioadă am fost întrebați dacă Ovoimuno poate ajuta  în  boala autoimună  Pemfigus vulgar bucal.

Așa cum se știe în boala autoimună, activitatea sistemului imunitar este exagerată și percepe în mod eronat o parte a corpului, ca fiind straină. În consecintă, produce autoanticorpi care atacă celulele sănătoase.

Avem rezultate comunicate de unul din pacienții noștrii  în vârstă de 55 de ani, care se confruntă de 3 ani cu această boală.

Pemfigus vulgar bucal se manifesta în cazul pacientului nostru  prin apariția de vezicule bucale și eroziuni ale mucoasei bucale, care se măresc foarte repede și afectează mare parte din cavitatea bucală,  sunt foarte dureroase  și a ajuns în imposibilitatea de a se hrăni. Sub administrare de Medrol 20 mg,  cu lipsă energie, fața umflată.

✅ După 5 săptămâni de administrare de OvoimunoHelp FightStress ne-a comunicat că boala stagnează, adică: leziunile bucale s-au resorbit, mai sunt dureri dar  se poate hrăni, are energie, fața s-a dezumflat – nu s-a asteptat la o asemenea reacție că ar fi făcut poze.

De asemenea, foarte important, a putut  reduce cantitatea de Medrol de la 20mg la 8mg/zi. Corticoizi sunt administrați pentru a  inhiba reactiile inflamatorii locale precum febră, tumefiere, durere, înroșire, dar nu reduce simptomele bolii. Efectele secundare ale medrolului sau ale  altor  medicamente cu corticoizi  utilizate pe termen lung pot fi devastatoare pentru organism.

Iar în cazul bolilor autoimune  corticoizii sunt administrați pe perioade îndelungate de timp, fiind  singura modalitate de a atenua inflamația locală, dar produc efecte secundare nedorite.

În cazul medrolului cele mai frecvente reactii adverse sunt: umflarea fetei (“fata de luna plina”), inflamații, creștere în greutate, tulburări digestive, dureri de cap, tulburări de comportament, dureri musculare sau alte tulburări la nivelul mușchilor sau articulațiilor, menstruații neregulate, tulburări de vedere, afecțiuni ale pielii, reacții de hipersensibilitate și crize epileptice.

✅ Prin administrarea suplimentului OvoimunoHelp FightStress după doar 5 săptămâni de administrare Pemphigus bucal vulgar a fost adus în remisie – nu se mai manifestă și este ținut sub control cu Ovoimuno și o doză mult redusă de Medrol.

Pacientul continuă administrarea de Ovoimuno și monitorizăm în continuare cazul.

Pentru corectarea derapajului imunitar în cazul bolilor autoimune este necesar să se administreze Ovoimuno pe perioade prelungite de timp, conduita generală fiind aceea de administrare până la obținerea remisiei din datele noastre în medie 3-6 luni.

✅ Imunoglobulinele Y din compoziția suplimentelor Ovoimuno au efect imunomodulator eficient, atât de necesar în cazul bolior autoimune.

Numeroase rezultate au fost înregistrate pe parcursul activității noastre pornind cu cazuri de  psoriasis, tiroidite autoimune, boală Crohn, poliartrită reumatoidă, LES, alopecie areată, miastenia gravis, sclerodermie  etc. 

⭐⭐⭐⭐⭐

        Pentru mai multe detalii puteți vedea și alte studii de caz și rezultate obținute în urma administrării Ovoimuno:

        De asemenea detalii suplimentare despre Ovoimuno puteți afla de pe canalul nostru de Youtube:

 

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!