Studiu de caz: POLIARTRITĂ REUMATOIDĂ

Studiu de caz: POLIARTRITĂ REUMATOIDĂ

Documentat și monitorizat  de Dr. NATALIA LITVINOVA - 2018 

"Primul meu  caz  în care am recomandat OvoIMUNOhelp Fight Stress a fost pentru o domnișoară de 26 de ani cu poliartrită reumatoidă debilitată pe care a tratat-o ​​timp de 5 ani fără succes, prin toate metodele posibile, inclusiv cu Metotrexat fără niciun răspuns. Când am cunoscut-o, era în stare depresivă și suferea de dureri puternice în toate articulațiile, stătea în mare parte în pat, pentru că nu își putea mișca extremitățile. Practic, m-am dus la ea cu o ambulanță pentru tentativă de suicid, atât de proastă era starea ei fizică și morală. Ținând cont că am masterat pentru a 3-a pasiune a mea, psihoterapia, din când în când mă implic în astfel momente din destinele  oamenilor. Foarte pe scurt, era deja într-o disperare totală, deoarece nimic nu o ajuta.

În acea perioadă, mă implicam și în cercetări clinice despre imunologie și în special IGG/IGY (chiar particip la cercetări clinice, mai ales cu instituții din SUA, iar una dintre ele este Brand Institute din Miami Florida). Prin urmare, unul dintre subiectele cercetării mele au fost procesele autoimune (anticorpi/antigen) la tineri și terapii alternative și adjuvanți. Din moment ce se potrivea tuturor criteriilor, i-am propus să încerce „pur și simplu așa pe încrederea dată de ochii mei albaștrii” să administreze OvoIMUNOhelp Fight Stress pentru adulți 12g la fiecare 12 ore pentru următoarele 30 de zile. Nu a avut alergii, așa că a decis să încerce neavând alte alternative."

Ultimele teste de laborator, înainte de a începe administrarea  OvoIMUNOhelp Fight Stress:

❗ VSH - 32 mm/h, CRP - 38, Factorul reumatoid - 44 ui/ml, Anti-CCP - 54 u/ml, ANA - pozitiv.

Avea în curs de administrare terapia de rutină cu Metotrexat, Prednisolon 40-40-40 mg, Celecoxib 200 mg. 

Articulațiile pacientei prezentau hipertermie pronunțată cu eritem la extremități, edemat și temperatura locală era crescută. Mișcările active erau semnificativ dificile, pasiv limitate ca întindere. Scala ei de durere era 10 din 10 neschimbătoare. 

Medicul reumatolog a recomandat să folosească comprimate Morfin și plasturi Fentanil, precum și Codein, dar a reușit  doar temporar și datorită efectelor  secundare, a renunțat la administrarea lor.

După 2 săptămâni de la începerea administrării  OvoIMUNOhelp Fight Stress, m-a sunat și plângând și mi-a spus că  durerea ei s-a diminuat la 6 din 10, se putea ridica ușor din pat, local toate semnele precum roșeață și edemul s-au diminuat. Familia ei m-a contactat și m-a întrebat cine sunt, dacă sunt magician și cum am făcut-o. A continuat terapia timp de 6 luni, a scăzut Prednisolone la 5 mg pe zi, și-a schimbat Celecoxib la indicația mea cu suplimente naturale precum Curcumină cu Bioperine și Boswellia.

După 2 luni în care a luat 12g la fiecare 8 ore analizele de sânge au evoluat către normal, CRP a scăzut semnificativ la 9, VSH - 15, RA - 11 iu/ml, Anti-CCP - 15 u/ml, ANA - pozitiv.

După 3 luni pacienta s-a schimbat complet, depresia ei a încetat. A mers la universitate și și-a continuat studiile întrerupte și apoi s-a întors la muncă, deoarece a fost pe lista cu dizabilități în tot acest timp.

După 6 luni de aport continuu de OvoIMUNOhelp Fight Stress, 12g la fiecare 8 ore,  ANA a fost testat negativ (ANA - anticorpi antinucleari).

Am convenit că va diminua treptat administrarea de OvoIMUNOhelp Fight Stress și alte suplimente. În luna  a 9-a administra doar 5g de Ovoimuno pe zi, 1g de curcumină cu bioperină și 500 mg de Boswellia încheind astfel terapia. 

✅ În final boala a intrat în remisie. Acest lucru a fost dovedit și de medicul reumatolog.

Concluzii:

OvoIMUNOhelp Fight Stress administrat sub supraveghere medicală, medic de urgență și medic reumatolog, în caz de poliartrită reumatoidă cu evoluție agravantă timp de 5 ani, fără răspuns la alte tratamente. 

✅ După primele 2 săptămâni de administrare pacienta începe să se simtă mai bine.

✅ După 2 luni de administrare parametrii testați au început să se normalizeze.

✅ După 3 luni a reușit să se reintegreze în societate, să-și reia studiile și să se reangajeze.

✅ În 9 luni de administrare OvoIMUNOhelp Fight Stress  și cu reducerea medicației alopate a intrat în remisie permanentă.

Ovoimuno prin conținutul de factori imunomodulatori, imunoglobuline Y, lizozim și toți factorii biologici activi realizează echilibrarea funcției imunitare și pot reduce simptomatologia specifică și nespecifică. Astfel se poate încetini evoluția bolii și chiar obținerea remisiei.

⭐⭐⭐⭐⭐

De asemenea, mai jos puteți vedea rezultatele altor studii de caz obținute în urma administrării Ovoimuno:

Detalii suplimentare despre Ovoimuno puteți afla și de pe canalul nostru de Youtube:

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!