Ovoimuno și bolile autoimune

Ovoimuno și bolile autoimune

O boală sau o tulburare autoimună este o afecțiune în care sistemul imunitar atacă propriul organism, fiind  determinate de un răspuns imun hiperactiv.

În mod normal, sistemul imunitar ne protejează de boli printr-o armată de celule cu scopul de a ne proteja de agresori. Sistemul imunitar echilibrat  poate face diferența dintre celulele străine și celulele proprii.

Într-o boală autoimună, activitatea sistemului imunitar este exagerată și percepe în mod eronat o parte a corpului, ca fiind străină. În consecință, produce autoanticorpi care atacă celulele sănătoase.

În anumite boli autoimune este afectat un singur organ, cum este cazul pancreasului în diabetul zaharat de tip 1 sau este afectat întregul organism - de exemplu, lupusul eritematos sistemic (LES).

Există mai mult de 100 de tipuri de boli autoimune care afectează o gamă largă de părți ale corpului: artrita reumatoidă, lupus eritematos sistemic, boala inflamatorie intestinală, scleroza multiplă, diabetul zaharat de tip 1, psoriasis, tiroidite,  miastenia gravis, vasculita, vitiligo, boala celiacă etc.

De ce atacă sistemul imunitar propriul organism?

Nu se știe exact ce determină sistemul imunitar să identifice greșit anumite organe ca fiind agresori. Există, însă, mai multe teorii potrivit cărora un sistem imunitar hiperactiv atacă organismul după o infecție sau un traumatism.

De asemenea, se știe că unii oameni sunt mai predispuși să dezvolte o boală autoimună în funcție de:

  • Bagajul genetic
  • Greutate corporală
  • Consumul de tutun
  • Consumul de anumite medicamente pentru tensiunea arterială sau antibiotice poate declanșa lupusul indus de medicație. De asemenea, s-a descoperit că medicamentele specifice utilizate pentru scăderea colesterolului, numite statine, pot declanșa miopatia indusă de statine - o boala autoimună rară care provoacă slabiciune musculară.
  • Infecțiile virale sau bacteriene
  • Expunerea la substanțe chimice sau solvenți
  • Stresul  psihoemoțional, șocurile au o influență majoră în declanșarea bolilor autoimune

Tratament 

Tratamentul depinde de tipul bolii autoimune, dar în majoritatea cazurilor obiectivul important este reducerea inflamației. Astfel, tratamentul recomandat nu ajută neapărat la vindecarea bolilor autoimune, ci la controlul răspunsului imun hiperactiv, reducând inflamația și durerea. Medicamentele utilizate pentru tratarea acestor afecțiuni includ: medicamente antiinflamatoare nesteroidiene și medicamente imunosupresoare. De asemenea, sunt prescrise și tratamente pentru ameliorarea simptomelor precum durerea, edemul, oboseala și erupțiile cutanate.

Ce este de făcut? Există o soluție alternativă și naturală!

Contrar opiniei generale a medicilor care nu recomandă “să umblăm la imunitate” în cazul bolilor autoimune, deși în multe situații recomandă imunosupresia, soluția o reprezintă imunomodularea. Aceasta realizează o echilibrare care duce la o scădere a imunității având ca rezultat reducerea simptomatologiei specifice și nespecifice. De asemenea, pe parcurs se poate reduce consumul de medicamente, se poate încetini evoluția bolii și chiar se poate obține remisia.

OVOIMUNO sunt suplimente nutritive naturale cu imunoglobuline Y bioactive, care au efect imunomodulator și care realizează echilibrarea funcției imunitare. Acestea acționează la nivelul intestinului subțire în mod natural și reglează activitatea ganglionilor limfatici atașați (GALT), care reprezintă 70-80% din sistemul imunitar.

Prin administrarea de OVOIMUNO  au fost obținute rezultate în cazuri de tiroidite, boala celiacă, poliartrite reumatoide, psoriazis, pitiriazis, diabet tip 1, scleroză multiplă, lupus sistemic, miastenia gravis, alopecie areata etc.

Experiența acumulată, în toate studiile de caz monitorizate în ultimii 4 ani, ne spune că imunoglobulinele Y potențează acțiunea medicamentelor pe de o parte și pe de altă parte reduce/anihilează efectele adverse și toxicitatea acestora.  Mai jos puteți vedea rezultatele studiilor de caz obținute în urma administrării Ovoimuno:

  Studiu de caz: PSORIAZIS

  Studiu de caz: MIASTENIA GRAVIS

  Studiu de caz: ALOPECIE AREATA

  Studiu de caz: POLIARTRITĂ REUMATOIDĂ

  Studiu de caz: Hipertiroidita Hashimoto

Reacția, răspunsul la administrarea de Ovoimuno este strict individual, fiecare organism răspunde diferit la administrarea de suplimente, medicamente, terapii alternative etc.

Studiile noastre de caz sunt bine documentate și monitorizate și se obțin în perioade relativ lungi de timp. 

Acestea au ca scop informarea corectă asupra situațiilor înregistrate de noi, dar trebuie să înțelegem că fiecare caz în parte este unic și rezultatele depind de răspunsul individual.

Cea mai bună monitorizare o poate face pacientul, bineînțeles cu medicul curant. Noi le mulțumim celor care au avut încredere și au ales să folosească imunoglobulinele Y – OVOIMUNO și au dorit să ne transmită rezultatele!

Ovoimuno prin conținutul de factori imunomodulatori, imunoglobuline Y, lizozim și toți factorii biologici activi realizează echilibrarea funcției imunitare și pot reduce simptomatologia specifică și nespecifică. Astfel se poate încetini evoluția bolii și chiar obținerea remisiei.

Rezultatele vorbesc de la sine și pe parcursul a patru ani de activitate, au fost obținute rezultate în controlul bolilor autoimune începând cu cazuri de psoriasis, tiroidite, boala celiacă, poliartrite reumatoide, diabet tip 1, scleroză multiplă, lupus sistemic, miastenia gravis, alopecie areata, pemfigus vulgar buccal, boală Crohn ș.a. Este nevoie de timp în cazul bolilor autoimune și de încredere!

Mai jos puteți vedea rezultatele altor studii de caz obținute în urma administrării Ovoimuno:

Detalii suplimentare despre Ovoimuno puteți afla și de pe canalul nostru de Youtube:

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!